Förbli inte ensam längre, hitta din kärlek här.
Ryska kvinnor
Ukrainska kvinnor
Vitryska kvinnor
Snabbsökning
Hitta många attraktiva personer, genom några enkla sökval.

Ryska Kvinnor Skriver Kontaktannonser, Så Du Är Dominant

Vad är din inställning till kontaktannonser? Ryska kvinnor, som finns på ryska-brudsidor, använder sådana. Betyder detta att de är på ett visst sätt? Är dessa kvinnor, förresten, alls på något speciellt sätt -- bra/dåliga -- just för att de använder sig av kontaktannonser. Eller är de bara, rätt o slätt, personer.
De är personer. Så fort du fångar dig själv, med att säga, "ryska kvinnor är nog gold diggers eller horor eller nåt", så stoppa dig själv. Är man horig för man skriver kontaktannonser? Det är faktiskt inte alls fel att ha empati som utgångspunkt. Kvinnorna på dessa sidor är rätt otroliga. Har du aldrig blivit kontaktad av en, så kanske du inte vet vad jag pratar om - men de är helt genuina. Anledningen till detta är, delvis, ganska tragisk. Man känner för dem, när man tänker på att de inte hittar en riktig man, i hela Ryssland (en överdrift, men ändå sant) och behöver sätta ut kontaktannonser, för att leta i andra länder. Det är ganska sjukt, egentligen.

Men det är fullständigt bedårande att läsa deras mail. Engelskan, som de använder, är superknagglig, men det skiner likförbannat igenom hur mycket de anstränger sig. Dessutom ser de ryska kvinnor, som skriver kontaktannonser, ofta förbannat bra ut, vilket ju inte skadar. Om en av dessa kvinnor, som skrivit en kontaktannons, kontaktar dig – vad ska du göra? Dra absolut fördel av följande, men gör det inte för att manipulera tjejen: du sitter i förarsätet, här. Om du är som många andra män, i västvärlden, så känner du dig kanske ganska underlägsen riktigt snygga tjejer. Men själva faktumet att tjejen har skrivit en kontaktannons gör väl det hela betydligt mindre avskräckande/läskigt. Eller hur? Personer som skriver kontaktannonser är ju mer eller mindre desperata; vilket inte är något de bör dömas för, men kan vara till hjälp att komma ihåg för de män som är nervösa i sexiga kvinnors närhet.

Så, om du ska träffa en av dessa kvinnor, som har skrivit kontaktannonser – vad ska du göra? Faktumet att hon är en av dem som skrivit kontaktannonser, kanske lugnar dig. Är du lugn, kan du vara dig själv. Är du dig själv, som man, attraherar du en kvinna (vilket du gör, även om du inte tror på det här). Så... slappna bara av. Se på kvinnan framför dig som en person, samtidigt som du låter din sexuella sida komma ut (och alla kvinnor gillar, och behöver, sex; även om de inte alltid erkänner det; ett faktum som de håller tillbaka därför att de inte vill bli sedda som lättfotade).