Hur man kan få kontakt med ryska kvinnor

Ryska kvinnor kommer avguda dig om du är dig själv

När du träffar ryska kvinnor måste du vara dominant. När du träffar dessa kvinnor, så är det ett krav att vara stabil. En stabil person, som kan ge dessa kvinnor vad de behöver. De kommer resa världen över, så skicka inte efter dem om du inte är så seriös som du möjligt kan vara. Det är på allvar.

Så länge som du är det, dock, så kan du förvänta dig något alldeles extra. Men hur ska du vara, för att ge dessa ryska kvinnor vad de behöver? De är, precis som alla andra av det kvinnliga könet (inte så attraktiva såväl som attraktiva), personer. Därför bör du behandla dem med respekt.

Respektfulla är dock inte vad samhället lär oss, män, att vara mot ryska tjejer. Hur bör man då vara för att vara dominant och respektfull? Man bör se till de behov som ryska kvinnor har.

ryska namn

Om de ryska kvinnor som du träffar har personliga problem, så måste du finnas där för dem, och låta dem skrika och vara ledsna om det hjälper. Du måste finnas där, som en stabil faktor i hennes liv (då, en person som reser över hela världen för att hitta en man, knappast kan ha/ha haft den lättaste relationen till män).

Ryska kvinnor har självklart sexuella behov. Jag nämnde, för en stund sedan, hur samhället inte lär män att behandla kvinnor med respekt. Det jag mest av allt, menade med detta, var följande: en man som håller tillbaka, från att tillgodose en kvinnas näst starkaste drivkraft (vilket drivet efter reproduktion är), är knappast respektfull.

rysk fru

Vad menar jag med att män håller tillbaka från sex? Alla vill väl ha sex? Visst. Men killar är så rädda, när de väl är med snygga kvinnor (oavsett om dessa är ryska kvinnor eller andra), att konsekvensen inte blir sex. En kille måste vara öppen att bli dissad, om han vill ha sex. Detta måste vara inställningen, när man träffar ryska snygga tjejer.

Du, som kille, måste vara den dominante av er två, med ryska kvinnor. Slappna av, och var dig själv. Låt kroppen tänka åt dig, snarare än att oroa dig över vad du ska säga, och allt kommer flyta på fint.

Hur man närmar sig ryska kvinnor

När det gäller att närma sig en rysk kvinna finns det specifika regler som du bör följa. Det första är att undvika att vara arrogant eller för självsäker. Ryska kvinnor är optimistiska, och en man som visar arrogans är en vändning. Dessutom bör du vara damlik och undvika att prata om sex för tidigt. Dessa regler hjälper dig att få en rysk kvinna och vinna hennes hjärta. Om du följer dem, kommer din ryska dam vara mer benägna att vilja dejta dig.

ukraina tjejer

Undvik att vara arrogant

Innan du närmar dig en rysk kvinna, se till att du har en gemensam grund med hennes kultur. Ryska kvinnor är mycket analytiska och logiska och visar självförtroende utan att framstå som arroganta. När du pratar med henne, håll det lätt och undvik att delta i en djup konversation. Undvik också att dela för mycket och visa för stort intresse för hennes privatliv. Även om ryska kvinnor är lysande, kanske de inte är lika mottagliga för orden du säger som du skulle göra för dem.

Undvik att prata om sex för tidigt.

När du närmar dig en rysk kvinna, undvik att prata om sex för tidigt. Det är ett av de mest framträdande misstagen som män gör när de närmar sig en kvinna, eftersom det skickar fel budskap till kvinnan. Kvinnor i Ryssland vill bli omtyckta, och män måste visa det. Att använda verbala smekningar och komplimanger är ett bra sätt att visa din tillgivenhet för en kvinna. Sätt hennes njutning över din egen.

Undvik att vara damlik

Män frestas ofta att vara damlika när de närmar sig ryska kvinnor. Kvinnor är dock generellt lite mer okvinnliga än västerländska kvinnor, så det är bäst att undvika att vara för damliknande när man kommer till ryska kvinnor. Lyckligtvis finns det många enkla sätt att undvika att bli för damliknande, och du kan till och med imponera på dem genom att vara glad! Om du funderar på att närma dig en rysk kvinna, följ dessa tips!

Ukrainska tjejer

Undvik att bära cologne

Det finns många generaliseringar om ryska kvinnor, men det finns också kulturella skillnader mellan ryska kvinnor. De flesta kvinnor i Ryssland är stolta över sitt utseende. Även om det finns en viss nivå av sofistikering sätter ryska kvinnor ofta familjen framför karriären. Om du vill attrahera en rysk kvinna, få henne att känna sig speciell genom att ta med henne blommor, städa hennes lägenhet eller ta henne till en trevlig restaurang. Men kom ihåg att ryska kvinnor inte attraheras av Köln eller sexiga män.

Undvik att vara en lögnare

För att närma sig en rysk kvinna måste du undvika att vara en lögnare. Det är lätt att bli missförstådd och rädd, och det kan leda till en katastrof. Det är viktigt att vara ärlig och öppen om dina avsikter så att kvinnan är öppen för dig. Det är också viktigt att komma ihåg att att vara en lögnare kan skämma ut henne.

Ryska kvinnor söker män

Undvik att vara snobb

För att göra ett framgångsrikt första intryck med en rysk kvinna måste du undvika att vara snobb. Rysk dejting skiljer sig mycket från västerländsk dejting, med män som alltid betalar för dejter. Män i väst brukade dela upp räkningen under en dejt, men inte i Ryssland. Var respektfull för deras kultur och acceptera att du är en utlänning. Det är viktigt att komma ihåg att ryska kvinnor ofta är ganska intresserade av utlänningar, så du måste anpassa dig.

Undvik att vara för ung.

Ett av de bästa tipsen för män som vill imponera på ryska kvinnor är att undvika att vara för ung. I Ryssland är det svårt att vara för ung. Kvinnor pressas ofta att gifta sig vid 25 års ålder, och detta är en kulturell norm. Även om män ofta är familjeförsörjare, ser kvinnor fortfarande äktenskap som en viktig del av deras liv. Till och med läkare pressar kvinnor att skaffa barn tidigt, vilket är anledningen till att de är så ovilliga att dejta unga män.

ryska brudar
reseguide
lettiska kvinnor
Ryska Kvinnor