Förbli inte ensam längre, hitta din kärlek här.
Ryska kvinnor
Ukrainska kvinnor
Vitryska kvinnor
Snabbsökning
Hitta många attraktiva personer, genom några enkla sökval.

Den rysk fru: hennes vardagsliv

ukrainska tjejer

Den genomsnittliga rysk fru som vaknar vid runt 7-8 am, beroende på sin arbetstid. Växter och fabriker öppnar normalt runt 6 am och butiker på runt 9 am. Frukost är normalt snabbt en smörgås med kaffe eller te. Trafiken under topp timmar, liksom morgonen pendlande, är mycket trångt i Ryssland. Den genomsnittliga pendlande tid är 30-90 minuter, beroende på läget för transport; buss, spårvagn, tunnelbana tåg, osv. Köpa en bil är normalt uteslutet på grund av kostnader. Om en familj har en bil, är det normalt den make som skulle driva det inte rysk fru.

lettiska kvinnor
Med hjälp av samma kollektivtrafik på väg hem från arbetet, måste en rysk fru också sluta för att köpa livsmedelsvaror för middag den natten. Ryssarna köper inte mat varje vecka som människor i Sverige; de köper mat som de behöver dem. De har också sätta sina egna väskor eller köpa dem. Färdiga måltider eller måltider som kan förberedas snabbt är vanligtvis för dyrt för genomsnittligt ryska familj. Om hon har barn, måste hon också stoppa och plocka dem upp från skolan. Rysk fru måste sedan göra sitt hem påsar och förbereda middag för sin familj. Ryska recept är normalt mycket mer komplicerade än recept i Sverige.


ukraina kvinnor


Matsal, gå på Bio eller med vänner är normalt för dyrt för familjen normala ryska råd. TV hemma är några timmar innan sängen en normal verksamhet. Den normala dagen i livet för en rysk fru är att bara gå igenom dagen. De har inte den bekvämlighet som människor har i Sverige. saker och ting ta mycket längre tid att utföra i Ryssland.ukrainska kvinnor

Eftersom fler kvinnor än män i Ryssland, är det inte ovanligt att män att fuska på sina fruar. Det ses som respektlöst om en kvinna tar det, men det är hedervärd för män. Det är inte ovanligt att kvinnor leva med sina föräldrar tills de gifter sig och ofta unga gifta paret kommer att leva med sin familj tills de har råd med en egen plats. Det är mycket dyrt i Ryssland så om du har ett bra jobb och arbetar både mannen och kvinnan, det är svårt att ha någon extra pengar.ukraina tjejer
När att föra en rysk fru till Sverige, hon förmodligen njuta av alla de bekvämligheter som finns Det kan ta ett tag för henne att anpassa, men ryssarna mycket snabbt anpassa sig till en ständigt växlande land så förmodligen inte skulle det vara för lång. Hon inte vill ändra sitt liv helt, utan att ge henne en möjlighet att leva ett liv i stället för att bara överleva det visar hennes stor respekt.
Så om du letar efter en rysk fru, kommer läsa den här artikeln hjälper dig att lära dig mer om hur saker är i landet hon från. Exempel med någon datum du, är det alltid bra att veta mer om dem innan gifta sig dem.