Vad är hemligheten för snygga tjejer?

Snygga tjejer med personlighet som din skönaste kompis

Älskar du synen av riktigt snygga tjejer? Vad sägs om snygga tjejer, som dessutom är hur kärleksfulla som helst? Det kan inte skada. Vill du träffa tjejer som både ser ut som supermodeller, och som har riktiga girl-next-door personligheter (vilket inte bara gör dem sexiga på ett oskyldigt sätt, utan verkligen gör dem legitimt behagliga att umgås med) så är ryska kvinnor verkligen grejen för dig.

snygga tjejer
Snygga tjejer

Varför är det det? Du behöver inte kolla runt länge för att få den uppfattningen. Har du sett bilderna av kvinnorna på dessa sidor? Det är nästan för bra för att vara sant, är första tanken som dyker upp… Men, sen, när man blir kontaktad, av en av dessa snygga tjejer, så inser man att det är sant. När man läser mellan raderna, i dessa mail, är det helt omöjligt att inte bli charmad. Man märker hur hårt de försöker ge intrycket av att vara den perfekta frun.

Betyder detta att de låtsas? Inte alls. Man överväldigas av hur genuint skrivna dessa mail är. Ingen lägger ned timmar (vilket, med tanke på hur dålig engelskan är, dessa snygga tjejer definitivt gjort) på att ljuga. Det är bara ett plus, att deras engelska-kunskaper är så dåliga, dessutom; då det belyser hur genuina dessa snygga tjejer är.

Det sistnämnda är, förresten, en riktigt skön sak att gå in på. Man tittar ibland på supermodeller (i intervjuer, och sånt), och tänker ”wow… tänk om dessa snygga tjejer hade en personlighet att matcha utseendet med”. Den tanken lägger man rätt snabbt åt sidan, dock. Varför?

snygga kvinnor
snygga kvinnor

För man utgår ifrån att den mixen verkligen inte finns att finns, på denna jord. Dock gör den det. Den gör faktiskt det. Du kan få träffa tjejer, som inte bara är vidunderligt snygga tjejer, utan, till på köpet, har personligheter som får dig att undra varför du någonsin dateat tjejer från andra nationer än Ryssland.

Dessa snygga tjejer beter sig precis som om det inte vore snygga, på bästa möjliga sätt. De beror sig som om de åtminstone inte visste om att de såg ut som modeller.

Varför är ryska tjejer så snygga?

Om du någonsin har varit i Ryssland måste du ha märkt att ryska tjejer har kattformade ögon och höga kindben. Dessutom är de alltid välvårdade och vältränade. Dessa faktorer kan förklara attraktionskraften hos ryska flickor. I den här artikeln kommer du att upptäcka varför ryska tjejer är så snygga. Du kan också läsa om deras nationalitet, vilket gör dem ännu mer attraktiva.

snygga brudar
snygga brudar

Ryska tjejer har kattformade ögon.

De flesta män föredrar kvinnor med asymmetriska ansiktsdrag, inklusive kattformade ögon och höga kindben. Denna uppfattning förstärks av att kvinnor med olika etnisk bakgrund ofta upplevs som mer attraktiva. Det är därför aboriginalkvinnor sällan vinner skönhetstävlingar, och vackra kvinnor befolkar inte önationer.

Ryska tjejer vet hur man klär sig bra och får män att känna sig kraftfulla och önskade. Kattformade ögon är ett klassiskt tecken på en kvinna med god smak. Och den här ögonformen passar också bra till hennes ursnygga outfits. Kort sagt, ryska tjejer har de perfekta egenskaperna för att locka en man.

De har höga kindben.

Inte alla ryska tjejer har samma fysiska egenskaper. De flesta ryska tjejer har det klassiska utseendet som gör dem snygga, inklusive höga kindben, smala figurer och små, snuvade näsor. Det finns dock många etniciteter och subetniciteter inom Ryska federationen. De fysiska delarna av varje grupp är olika, men de delar alla vissa funktioner.

ryska fruar

Ryska kvinnor har höga kindben på grund av sin höga benstruktur. Dessutom har de smala kroppar och höga höjder. Det här är några vanliga egenskaper som ryska tjejer har som andra kvinnor i andra delar av världen inte har. Dessa funktioner gör att ryska kvinnor ser bra ut och gör dem till ett populärt val för män. Förutom att ha hög kindben har ryska kvinnor snygga ansikten.

De är välskötta

En vanlig missuppfattning om ryska kvinnor är att de alltid är välvårdade. Det är inte helt sant. De ryska tjejerna är välvårdade i de flesta avseenden. Men de kan vara orubbliga i sitt humör. Till exempel säger ett ryskt ordspråk att om kvinnor erbjöds möjligheten att gå in i ett brinnande hus skulle de göra det.

Det visar hur starka och beslutsamma ryska kvinnor är. Även om de kan verka knepiga och opålitliga, letar de alltid efter starka män som kan skydda deras hem och familj.

Ryska kvinnor tenderar att vara intelligenta och självständiga. De är också väldigt älskvärda och lojala. Om du inte är en pessimist eller om du inte gillar spänning, kommer du inte att imponera på dem. Dessutom gillar ryska tjejer inte killar som är klängiga eller för aggressiva. De är väldigt generösa och förväntar sig att du öppnar dörrar, tar på dig dina kläder och tar blommor åt dem. Därför är det viktigt att klä sig rätt.

De är vältränade

Enligt en vetenskaplig studie är ryska tjejer snygga eftersom de är vältränade. Den ryska kosten, traditionellt rik på livsmedel som växer i ett kallt klimat, bidrar till deras snygga utseende. Den traditionella kosten för ryssar är rik på frukt, grönsaker och magert kött. Flickor som tränar regelbundet och äter en balanserad kost är också mindre benägna att gå upp i vikt än de som äter för mycket.

dejta

De ryska kvinnorna bär färgglada dagklänningar för att arbeta, shoppa eller besöka vänner och familj. De håller sitt mode fräscht och spännande med årstidernas växling. På hösten bär de skinnjackor och snygga peacoats. På vintern bär de färgglada tröjor och koftor. På våren tar de på sig solklänningar och korta kjolar. Under sommaren klär de sig i booty-shorts som får dem att se ännu hetare ut.

De har ledaregenskaper.

Män bör vara självsäkra och ha ledaregenskaper om de vill vinna en rysk tjejs hjärtan. De mest attraktiva tjejerna attraheras av män som visar självförtroende och självsäkerhet. Men de kommer snabbt att vända sig bort om du är för arrogant och självsäker. Du kan locka dem genom att vara självsäker och ärlig, och de kommer oundvikligen att bli kära i dig.

Var medveten om att ryska kvinnor är känslomässiga och kan spendera mycket tid på att tänka på det förflutna. Om du är en man som kan lugna ner dig och lösa problem kommer du att imponera på ryska kvinnor.

Humor är också viktigt för att en man ska locka till sig en rysk kvinna. Det är lätt att vinna över en rysk tjej när han kan få henne att skratta. Det är också en bra isbrytare!

snygga ryska tjejer
snygga ryska tjejer

De är passionerade följeslagare.

Ryska tjejer kan vara ett perfekt val om du letar efter en passionerad följeslagare. De är mycket lojala och omtänksamma, och de är mycket omtänksamma. De älskar sina familjer och gör ditt hus till en varm, hemtrevlig plats. Deras ”superkraft” är komfort, och detta är deras primära vapen när det gäller att erövra mäns hjärtan.

De är också lojala och ärliga. De är väldigt öppna och är inte rädda för att öppna sig för dig. De prioriterar också gemensamt språk och familjeliv. Dessa är egenskaper som många män har svårt att tro på, men de är viktiga att ha i åtanke. En rysk tjej kommer att vara mer sannolikt att berätta allt hon tänker på och vara en sann vän.

belle donne russe
Eigenschaften der russischen Frauen
dziewczyny z Rosji
Ryska Kvinnor