Förbli inte ensam längre, hitta din kärlek här.
Ryska fruar
Ukrainska fruar
Vitryska fruar
Snabbsökning
Hitta många attraktiva personer, genom några enkla sökval.

Vad Ryska Fruar Imponeras Allra Mest Av

Ryska fruar vill ha dig, om du är en riktig man. Hur är man det? Genom att vara sig själv, som kille. En kille låtsas inte. Varför inte? För han sätter sina egna regler. Han brinner för det han brinner för, och gör inga kompromisser gällande det.
Hur skulle ryska fruar reagera om du behandlade dem på det, ickekompromissande, sättet? Du skulle vara en dominant kraft i hennes liv. Var det. Det är vad hon behöver. Hon behöver någon som vet vad hon verkligen behöver. Innerst inne, vill en rysk fru ha en person, att leva med så länge hon lever, som inte behöver fråga henne vad hon behöver, hela tiden; utan som vet vad som krävs, bara genom att titta på henne. Det är en bra grej för henne. Det är också något väldigt ovanligt; vilket, möjligen, är del i varför hon går ut på internet för att leta sin framtida man; och, inte bara gör det, utan också letar i ett annat land än sitt hemland (som om hon hade gett upp tanken på att hitta sin livspartner, i detta land).

Så, låt oss säga att du ska möta en rysk kvinna. Vilka är förberedelserna du kan göra, för att göra denna upplevelse till något så bra som möjligt? Vilka saker kan du göra för att försäkra dig om att du har gett allt, vad gäller att ha alla möjligheter öppna, för att ge henne allt hon någonsin drömt om. Det du behöver tänka på är att ryska fruar, som alla andra kvinnor, behöver upplevelser. Därför måste du ge henne något att uppleva. Hur gör man det? Man är sig själv, som kille. En man leder. Precis som en film, kan en man skapa dramatik för en kvinna (och detta går, tro det eller ej, att göra utan att behandla kvinnan på ett dåligt sätt).

Var mannen i hennes liv, genom att vara mest manlig av alla hon någonsin träffat. Ta över bilden, hon har i huvudet, av hur en manlig person är. Överträffa alla hennes, inte bara förväntningar, utan drömmar, genom att okompromissat vara dig själv. Fråga henne inte vad hon vill ha, utan titta på henne, känn henne, och du kommer veta. Sedan flyter du ihop med denna vetenskap, och släpper lös det manliga du har inom dig. Det kommer kanske kännas ovant, och kanske till och med läskigt, men hon kommer tacka dig, och du kommer njuta av att göra det. Alla ryska fruar hade varit tacksamma för det.