Hur får du en Rysk kvinna att gilla dig?

Hur en Rysk kvinna blir inspirerad till sex

En rysk kvinna är som alla andra. Hon är en vanlig person, och hon är en person i behov av sex. Det är lika bra att vara rak med det. Hur skulle en person som gör en resa nästan jorden runt, för att träffa dig – inklusive kostnaden som det innebär – kunna varan nöjd, även om hon får allting annat hon någonsin kan tänka sig, om hon inte får sitt sexuella behov (vilket är det hon är näst mest driven, av alla saker i världen, att få) tillfredsställt?

rysk kvinna
Rysk kvinna

Hur ska du kunna tillfredsställa detta behov? Du behöver hitta det inom dig. Ditt behov av reproduktion är lika stort, som det behov en rysk kvinna har. Med andra ord: det är enormt. Du behöver hitta det djuriska, inom dig, och låta det komma ut. När du låter det komma ut, tillsammans med en rysk kvinna, så kommer du inte vara rädd.

Du kommer inte kunna oroa dig över vad du ska säga, ens om du försöker. Hur kan det vara sant? Jo, för att oro och denna sida av dig befinner sig på två olika sidor av hjärnan. Eller, snarare: de är del av olika hjärnhalvor. Oron, övertänkandet, sitter på den logiska delen av hjärnan. Det sexuella, däremot, är en del av reptilhjärnan.

söker kvinna

Du kan göra några specifika grejer, tillsammans med en rysk kvinna (eller vad som helst), för att väcka denna sida. Du kan skaffa en riktigt vild blick. Detta kanske låter lite väl skumt, men fungerar verkligen.

Detta är en av de triggers, av denna del av hjärnan, som finns. Känns denna sak som lite väl ickediskret, kan du till exempel föra fram hakan. Båda fungerar för att ge ett djuriskt driv. Ett driv som inte ställer några frågor. Som verkligen är framåt.

Varför skulle en rysk kvinna vilja ha detta från dig? För att hon är en rysk kvinna, behöver hon inte andra saker än andra kvinnor. Hon har samma vilja, samma drivkrafter. Hon är kanske sofistikerad av sig, och skulle vägra erkänna att hon har en vilja att få dessa saker. Men vet du vad? Det gör hon när hon använder sin logiska hjärna.

hitta en rysk kvinna på nätet
hitta en rysk kvinna på nätet

Ser du att allt hänger ihop? Hon kan inte bli upphetsad om hon använder den delen av hjärnan (vilket hon automatiskt blir, av en kille som tillåter sig själv att vara kille, när hon använder reptilhjärnan; vilket denna kille inspirerar henne att göra). Perfekt.

Hur får du en rysk kvinna att gilla dig?

Om du undrar, ”Hur får jag en rysk kvinna att gilla mig?” du är verkligen inte ensam. Det här landets kvinnor förväntar sig att deras män ska vara ekonomiskt stabila. Medan yngre killar kan komma undan med att vara lite skissartade, måste äldre män imponera på sina potentiella fruar med sina pengar. Även om det inte är nödvändigt att vara rik och ge dyra presenter, bör du veta att pengar imponerar på en rysk kvinna.

Attrahera en rysk kvinna

En av de viktigaste aspekterna av att locka en rysk kvinna att gilla dig är att vara intressant. Du kan göra detta genom att ha en passion eller hobby och diskutera det med henne. Visa henne att du har många olika intressen och planer för din framtid. Ju mer attraktiv du är för henne, desto mer kommer hon att attraheras av dig. Så vad ska du göra för att få henne att gilla dig?

rysk kvinna att flytta till sverige
Rysk kvinna att flytta till Sverige

Först och främst ska du vara ekonomiskt stabil. Många män skjuter upp mötet med kvinnor på grund av sin ekonomiska situation. Men du behöver inte vara rik för att imponera på en rysk kvinna. Det skulle hjälpa om du visade finansiell stabilitet genom att betala för de första datumen. Och du bör också komma ihåg att träffa damens familj så snart som möjligt. Du ska aldrig lämna en rysk kvinna ensam utan en chans att prata med dem.

Att ta med blommor till en första dejt

Att ta med blommor till en första dejt är ett av de bästa sätten att vinna en rysk kvinnas tillgivenhet. Dessa ovanliga växter ges ofta som presenter under helgdagar och personliga fester och anses vara otroligt feminina av kvinnor. Även om det kan verka konstigt att ge en blomma till en rysk kvinna på en första dejt, kommer den här gesten att få henne att känna sig speciell. Och dessutom, om du vill imponera på en rysk kvinna, måste du försöka lära känna hennes gillar och ogillar innan du ger henne blommor.

När du tar med blommor på en första dejt med en rysk kvinna, kom ihåg att hon förmodligen har en familj. Även om du kanske känner dig extra romantisk, är det bättre att ta med blommor som är lite underhållsfria för att imponera på henne. Du kan få en stor bukett eller en enda blomma. Hur som helst kommer hon att bli berörd av din omtänksamma gest. Om du har problem med att bestämma dig för rätt blommor, prova att ta med en bukett blandade blommor.

Att vara assertiv

Att vara självsäker och självsäker är ett av de bästa sätten att vinna över en rysk kvinnas hjärta. Ryska kvinnor är väldigt öppna för relationer trots deras blyghet och farhågor, vilket är ett bra sätt att fånga deras uppmärksamhet och tjäna deras hjärtan. Ryska tjejer är familjeorienterade och tar relationer på största allvar, så de föredrar självsäkra och ärliga män. De gillar också män som är uppriktiga och omtänksamma.

ryska flickorryska flickor

Trots sina traditionella sätt bör män förbli påstridiga och vara villiga att dela personlig information. Medan ryska kvinnor älskar killar som är öppna och ärliga, är de inte intresserade av män som är oattraktiva eller har problem. Om du vill vinna en rysk kvinnas hjärta är det viktigt att vara ärlig, självsäker och säker på dig själv. Var dig själv och försök inte dölja dina brister eller något som kan få dig att se mindre tilltalande ut. Ärlighet är grunden för ett bra förhållande.

Att lära känna hennes föräldrar

De flesta ryssar sätter stort värde på sina föräldrars åsikter. Därför är det viktigt att presentera dig för den ryska kvinnans föräldrar. Även om det kan vara skrämmande för utlänningar, vill ryska kvinnor presentera dig för sina föräldrar. Detta är dock inte det sista steget före äktenskapet i den amerikanska kulturen. Därför bör du inte bli förvånad om du träffas med en rysk kvinnas familj innan du börjar dejta henne.

ryska kvinnor
felles russes
ragazze russe
Ryska Kvinnor