Förbli inte ensam längre, hitta din kärlek här.
Ryska kvinnor
Ukrainska kvinnor
Vitryska kvinnor
Snabbsökning
Hitta många attraktiva personer, genom några enkla sökval.

Kvinnor söker män – och de vill ha detta

Kvinnor söker män. Detta är sanningen. Alla gör det. De kanske säger att de inte gillar sex, eller att de har tröttnat på män, men det stämmer inte. Dessa tecken är, snarare, tecken på att de, mer än andra, behöver sex.
Hur kan jag vara så säker på min sak, att kvinnor söker män? Därför att man kan se det, överallt. Du kan se det i ögonen, på kvinnor, överallt. Det finns kvinnor överallt, som har gett upp kampen att hitta en man. Varför? För de tror att riktiga män inte längre existerar.
Vad är en riktig man? En riktig man – vilket, tveklöst, är vad en kvinna som åker världen över, för att hitta en man – vill ha, är sig själv. Detta betyder att han inte tvekar, när han tycker något är fel, samtidigt som han lyssnar på vad alla har att säga. Detta stämmer också för hur riktiga män behandlar ryska snygga tjejer. När en person reser världen över, för att träffa dig, lär du ta dig i kragen, och ge henne det hon behöver.

Föreställ dig hur du själv hade betett dig, om du la alla pengar du hade på att åka och träffar någon, som du maximalt hade pratat lite telefon med, och som du skulle spendera resten av ditt liv med. "Pirr i magen" är en överdrift, för hur det skulle kännas – eller hur? Detta kanske lugnar dig, som man – tanken på att denna rysk kvinna verkligen kommer vara nervös inför att träffa dig. Hon kommer vara fenomenalt sexig, vilket kanske gör dig nervös.
Men, när du blir nervös över hur hon ser ut – lägg istället fokus på hennes beteende. Se i hennes ögon, eller på hur hon rör sig, eller hennes röstton, och du kommer finna en person som söker din acceptans. Döm henne inte för att hon är lite tofflig, utan älska henne. Visa, från första början, att du uppskattar henne. Kvinnor söker män för de vill bli uppskattade för den de är. De gör det av andra anledningar än för att få falska komplimanger och få höra tomma ord. Om du inte uppskattar hennes nuvarande beteende, så säg det. Hon kommer uppskatta det; precis som du hade uppskattat om hon var rak och ärlig, gällande ditt beteende.

Kvinnor söker män – och, detta är speciellt sant för de som gör det hundratals mil bort - för de behöver någon som inte backar från att ge dem vad de behöver. De söker män av sexuella behov, också. Se till att din andning är lugn, och släpp loss din sexuella sida. Du ser till att hon känner sig tillfreds, och ger henne sedan det hon behöver.