Förbli inte ensam längre, hitta din kärlek här.
Ryska kvinnor
Ukrainska kvinnor
Vitryska kvinnor
Snabbsökning
Hitta många attraktiva personer, genom några enkla sökval.

Charkov: en stad att du ska titta efter om du planerar för en semester

Staden Charkov ligger i nordöstra regionen i respektive land. Charkov kommer i Sloboda Ukraina regionen enligt historien, och betraktas som de främsta stad. Staden ligger på jämförda dessa floder, Lopan, Charkov och Udy, där de huvudet mot vattendelaren i Seversky Donets.

Klimatet är fast besluten att bli fuktigt kontinentala, och de har varma somrar och snöiga och kalla vintrar. Den genomsnittliga temperaturen för respektive årstiderna inte är extremt kallt i vintrarna och inte extremt varmt på somrarna, det spelades in 19.6F (-6.9C) i månaden januari och 68.54F (20,3 C) i juli månad . Den genomsnittliga nederbörden redovisas vara 20in (513 mm) per år och oftast i juni och juli.

Denna stad räknas i de stora kulturella centra i landet. De har 20 museer, mer än 10 teatrar och har olika bildgallerier. Det finns många musik-och filmfestivaler hålls nästan varje år i staden Charkov.
Charkov nämndes som en litterär Klondike på 1930-talet. Det var epicentrum för olika litterära celebriteter, till exempel, Les Kurbas, Mykola Khvylovy, Marko Voronny, Mykola Kulish, Mykola Zerov, Pavlo Filipovych, Valerian Pidmohylny, Oleksa Slisarenko. Mer än 100 av författare bland dem avrättades i tider av stalinistiska utrensningar på 1930-talet.
Charkov är inofficiellt hänvisas att vara huvudstad i den ukrainska Science fiction och fantasy.
Du hittar dessa fantastiska katedraler, en Philharmonic Hall, och små kyrkor, olika utsökta historiska byggnader med olika arkitektoniska projekt, många historiska museer, utestående teatrar och cirkus också. Tillsammans med de olika sevärdheterna i Charkov, de har Charkov Historiska museet, Gorky Park, konstmuseum, Pokrovskij katedralen från 17-talet, Shevchenko Park, Blagoveschensky katedralen från 1771, och Uspenskij katedralen från 18th-talet, som inkluderar deras Bell Tower, som byggdes för att fira nederlag Napoleons 1812. Charkov är förskönad med över 100 parker.

Det finns en mycket stor och fantastisk stora torget i Charkov i området av downtown, Freedom Square Kallas också Ploshcha Svobody, och det är den tredje största torget i Europa, och är känd som världens 7: e största torg.
Livet i denna stad är mycket energisk och levande. Människor i Ukraina anses vara ett av de mest välkomnande och gästfri nationer över hela världen. Ukrainare har gästfrihet i varje aspekt av deras liv. Folk är alltid villiga att hjälpa utlänningar och besökare till deras stad, om man besöker någon, skulle de ge honom / henne de bästa måltider och de bästa boende kunde hantera för gästerna. Mestadels unga generationen är mycket angelägen om att tala engelska och de är mycket villiga att stödja utlänningar om deras intresse för språk och kulturer och vill gärna lära sig om livet i USA, så interaktion med lokalbefolkningen kan vara mycket givande för båda dem.

RSS feeds
Karta