Förbli inte ensam längre, hitta din kärlek här.
Ryska kvinnor
Ukrainska kvinnor
Vitryska kvinnor
Snabbsökning
Hitta många attraktiva personer, genom några enkla sökval.

Novosibirsk - Rysslands kalla stadenNovosibirsk är den största staden i Serbien och den tredje största staden i Ryssland. Det liknar till Moskva på ett sätt som det också är ett administrativt centrum, utan av Novosibirsk Oblast och Siberian Federal District. Staden kännetecknas av en styv kallt väder, i vilken temperaturen kan gå ner till -40 ° C, men de boende tycks ha justerat till sådana förhållanden ganska väl.Geografi:
Placeringen av staden, liksom andra större städer i Ryssland, är på stranden av en flod - floden Ob. Staden ligger i West Siberian slätten norr till Ukok platån, som är hem till de gyllene bergen i Altai. Dessa Golden Berg är en av UNESCO: s världsarv. Staden är hem för växter som björk, tall, asp och gran träd och djur som de vargar, rävar, bruna björnar, renar och hermelinerna, älgar och iller.

Klimat:
Staden kallas ofta i böcker som en av de kallaste städer i världen. Temperaturen förblir under fryspunkten för de flesta delen av året sker det snöfall ofta. Somrarna är milt varma, medan vintrarna är inclemently kalla.
Det allmänna intervallet av temperaturer under hela året är mellan -25 ° C och 15 ° C. Med undantag för sommarmånaderna juni och juli, är temperaturen under noll. Nederbörden sker mestadels rum direkt efter sommaren, och den genomsnittliga årliga nederbörden är ca 442 mm.

Liv, kultur och människor:
Novosibirsk är en av de få städer i Ryssland och den enda staden i Sibirien som har en Rapid Transit (Metro) system. Livet i staden är upptagen och kretsar kring det centrala Rapid Transit-system. Liksom andra ryska städer, folket i staden vill ansluta sig till scenkonst. Innebär dock mer upptagna liv schema att den totala utvecklingen av filmer och musik i staden bakom detta är att i S: t Petersburg. Människorna i staden är passionerade anhängare av sport, och detta framgår av de stora antal människor som gör i Spartak Stadion på helgerna.
Helt överraskande är denna stad en av de få städer i världen där det kalla vädret verkar inte orsaka djupa problem för de boende, som lever sina liv i en hektisk och levande läge.

Stora sevärdheter:
1. Den största turistattraktion i staden är Novosibirsk Zoo, som är en av de största djurparkerna i världen. Djurparken har över 4000 olika djurarter, och kör 32 program för speciella avel för att spara utrotningshotade arter. Ca 700.000 människor besöker djurparken varje år.
2. Den andra stora attraktionen är den Lenin Square, nära den livliga Lenin Street. Den Lenin Square består av en grå färg monument kvar från Lenin i den sovjetiska eran.
3. Akademgorodok: Denna byggdes av Sovjet som centrum för akademiker, men efter slutet på den sovjetiska eran, har det drabbats av försummelse. Än i dag står det som en attraktion för turister.

RSS feeds
Karta