Förbli inte ensam längre, hitta din kärlek här.
Ryska kvinnor
Ukrainska kvinnor
Vitryska kvinnor
Snabbsökning
Hitta många attraktiva personer, genom några enkla sökval.

Nizjnij Novgorod - en stad som återspeglar den ryska väckelsenNizjnij Novgorod är en stad som har utvecklats mycket under det senaste århundradet. Promenera genom gatorna i staden ger intryck av att staden är en blandning av resterna av den sovjetiska eran och återkomsten av Ryssland efter sovjettiden. Stalin lyckats få kommersiell verksamhet till staden och gjorde det en industriell knutpunkt. Idag står Nizjnij Novgorod som kulturella och historiska centrum locka turister och en kommersiell sektor locka företag.


Klimat:
Geografiskt är staden ligger på sammanflödet av två mycket viktiga floder: Oka och Volge. Klimatet i denna region är mycket lik klimatet i Moskva, huvudstaden i Ryssland. Staden är fortfarande täckt med snö på vintrarna och milt varmt under somrarna. Nätterna är särskilt kallt. Genomsnittlig årlig nederbörd är ca 600 mm. Den genomsnittliga temperaturen varierar mellan -10 ° C och 25 ° C. De kallaste månaderna är vintermånaderna januari och december och de enda månaderna när solen skiner under långa perioder är sommarmånaderna juni och juli.

Liv, kultur och människor:
I genomsnitt är livet i Nizjnij Novgorod mycket mindre upptagen som jämfört med andra större städer i Ryssland. Det speglar en liknande känsla av lugn som du kan se i Sankt Petersburg. Staden är fortfarande istäckt under större delen av året, och därmed livet kan vara svårt i den här staden för dessa tider.
Ett storstadsområde urban kultur spridas över hela staden, med människor som har en förkärlek för skådespel och musik.
Om 200 regionala konst-och kulturinstitutioner finns i staden. Ingår i dem är åtta teatrar, fem konserthallar, 90-sju bibliotek, sjutton biografer, åtta museer (sexton inklusive filialer) och sju parker. Samtliga berika staden med stora kulturella jordning.

Stora sevärdheter:
En hel del platser för attraktion är tillgängliga för turister:
1. Kreml: Liksom andra ryska städer bildar Kreml den stora attraktionen i staden. Den består av en kyrka, ett krigsmonument som har en evig låga och ett konstmuseum. Vacker utsikt över Volga kan erhållas från Kreml.
2. House of författaren Maxim Gorkij: Huset av författaren Maxim Gorkij, på vars namn efternamn av staden sattes (Gorkij), har förvandlats till ett museum som bevarar 1900-talet miljön. Hus av andra kända personligheter har också förvandlats till museer som lockar turister.
3. Ett antal monument av de stora personligheter som hör till staden är också närvarande, som är av stort intresse för de turister som besöker staden.
4. Ett stort antal vackra kyrkor och förbunden, som liksom i de flesta andra ryska städer, karakteriserar staden uppfattning.

RSS feeds
Karta