Förbli inte ensam längre, hitta din kärlek här.
Ryska kvinnor
Ukrainska kvinnor
Vitryska kvinnor
Snabbsökning
Hitta många attraktiva personer, genom några enkla sökval.

Sankt Petersburg - en stad med hisnande fridfulla skönhet


Sankt Petersburg är Rysslands näst största stad, andra endast till Moskva, Rysslands huvudstad. Men bara ett fåtal kommer inte håller att Sankt Petersburg ligger i hjärtat av turistattraktioner i Ryssland, vilket gör det till huvudstad i ryska turismen. Den presenterar rik och välbevarad historisk arkitektur och världen har erkänt den genom att göra Sankt Petersburg en av UNESCO: s världsarv. Turister som kommer till staden aldrig gå utan uppskattning av lugn i staden, vilket gör det tydligt som en lugn stad i Ryssland.


Geografi
Geografi staden präglas av floden Neva som rinner genom centrum av staden, och ger staden mycket av dess lugna karaktär. Det ligger längs stranden av Neva bukten Finska viken och dess höjd varierar från 0 till 175 m över havet. Den västra delen av staden är den låga liggande en och har lidit många översvämningar i det förflutna. Under de senaste åren har marknivå i staden höjts på konstgjord väg för att förhindra översvämningar.
Den längsgående och latitud läge i staden gör det möjligt att uppleva skymningen för lång tid under vissa delar av året, och ibland skymning varar hela natten, vilket resulterar i vad som kallas en vit natt. Dessa vita nätter förekommer i juni och lägga till upplevelsen av staden.

Klimat
Klimat i Sankt Petersburg kännetecknas av snöfall under vintern och den varma sommardagarna. Temperaturen varierar mellan -10 ° C och 22 ° C. Temperaturen bommar ses i juni och juli och de lägsta temperaturerna sker genom snöiga nätterna i december och januari.

Liv, kultur och människor
Människorna i denna stad är livliga och har samma entusiasm för scenkonst som är närvarande under hela tätorter i Ryssland. Musik är den mest kända konst och har en djup förankring i kultur och folket i staden. Den världsberömda Mariinskij teatern finns här, och den berömda symfonikern, Dmitri Shostakovich, var en son av staden. Inte helt överraskande är Sankt Petersburg hem till de nyaste musikaliska rörelser i landet. Förutom musik, människor i denna stad är också angelägna tittare av filmer och ivrig läsare av klassisk litteratur.
Till skillnad från några av de andra städerna i Ryssland, erbjuder denna stad stora idrottsliga entusiasm. Föreningen fotbollsturnering under 1980 sommarspelen hölls här. Schack är en av de berömda sporter i staden.

Stora sevärdheter
Museer och broar är de största attraktionerna i staden.
1) The Hermitage Museum / Vinterpalatset: The Hermitage Museum är verkligen en av världens största museum, som spänner över 3000000 stycken från hela världen, och den främsta attraktionen för en turist i staden. Den ryska museet och Etnografiska är andra berömda sevärdheter för turister.
2) The Admiralty och broar på floden Neva på natten, bildar de andra stora attraktioner.

RSS feeds
Karta