Förbli inte ensam längre, hitta din kärlek här.
Ryska kvinnor
Ukrainska kvinnor
Vitryska kvinnor
Snabbsökning
Hitta många attraktiva personer, genom några enkla sökval.

Jekaterinburg - Rysslands kulturcentrum


Jekaterinburg är den fjärde största staden i Ryssland, med en befolkning på 1.398.889. Det ligger i den centrala delen av Ryssland, och är ett viktigt kulturellt centrum i landet. Turister tycker att det är en plats av stort intresse, på grund av dess rika kultur, dess teatrar och dess bibliotek. Staden kallas ofta till som ligger på Asien - Europa gränsen, och minst 3 symboliska monumenten finns nära denna stad, som återspeglar dess gränsfall placering.


Geografi:
Jekaterinburg ligger på en intressant plats: på gränsen mellan Asien och Europa, långt österut från Moskva, och mot öster om Uralbergen på Iset floden. Runt staden är vedartade slätter som huvudsakligen odlas för jordbruksändamål. Små sjöar finns också vid sidan av staden, som gör området ännu mer inbjudande för turister.

Klimat:
Yekaterinburg är en annan kall stad i Europa med rekordlåga temperaturer så låga som -51,7 ° C. Det allmänna intervallet av temperaturen under hela året är från -17 ° C till 15 ° C. Efter samma mönster som går i hela Ryssland, juni och juli är de enda månader som är milt varm. Sommarmånaderna iaktta höga fällning med en genomsnittlig nederbörd på 1840 mm per år, vilket är en mycket hög siffra i sammanhanget.

Liv, kultur och människor:
Yekaterinburg är hem för några av de största biblioteken i Ryssland, som gör det ett centrum för akademiker i landet. Liksom andra större städer i Ryssland, kulturen präglas av en förkärlek för människor till musik, filmer och andra scenkonst. Detta framgår av de aktiva teatrar och musik i staden. Livet i staden är i allmänhet upptagen och staden kallas ofta som en av de största kommersiella centra i Ryssland.
De delar av staden erfarenhet som turister flesta har är stadens ovanliga monument och den berömda cirkus. Staden är också hem till världens högsta ofullständiga byggnaden (Jekaterinburg TV-torn), ett tangentbord monument, och ett monument för Michael Jackson.

Stora sevärdheter:
1. Som turist, skulle du trollbundit att se den vackra kyrkan på blodet. Det är en modern kyrka som byggdes under det senaste decenniet, och ofta det första blickfång av turisterna i staden.
2. QWERTY monument (eller tangentbordet monumentet) är ett annat ställe turister vill se på staden. Byggd vid en grön lapp tillsammans med en väg, består QWERTY monument betongblock på vilka tecknen i QWERTY-tangentbordet är rotad.
3. The Circus byggnad: Cirkusen byggnaden, i närheten av ofullständiga tv-tornet, är värd för en cirkus som är mycket känd bland turister.
4. Museer och teatrar: Nästan alla turister gör besöka museer och aktiva teatrar i staden, som är i ett stort antal.
5. Universiteten: Det finns ett par stora universiteten i staden som turister kan hitta inbjudande.

RSS feeds
Karta