Förbli inte ensam längre, hitta din kärlek här.
Ryska kvinnor
Ukrainska kvinnor
Vitryska kvinnor
Snabbsökning
Hitta många attraktiva personer, genom några enkla sökval.

Moskva - i hjärtat av det moderna Ryssland


Moskva är den politiska och finansiella centrum av en aktiv och frodas Ryssland. Staden präglas av den vackra arkitekturen i sovjettiden, och en storstads livsstil som gradvis antogs av stadsbefolkningen i hela landet efter utgången av den sovjetiska eran. Moskva är tydlig i sin storstads kultur och attraktiv arkitektur, som tillsammans med faktum att det har vädermönster ganska lika i många delar av Västeuropa, gör det till en idealisk plats för turister från hela världen.


Geografi
Staden Moskva ligger vid floden Moskva, som också rinner genom staden. Det andra vattendrag i närheten av Moskva är Yauza floden, som förenar Moskvafloden från öster. De flesta av de viktiga platser i staden ligger nära den norra stranden av floden.
Det viktigaste inslaget i Moskva geografi är de många "ringleder 'som är koncentriska kring centrum av staden, på ett sätt som liknar de konturer som tidigare surround Moskva förr i tiden. Den innersta ringen är den boulevarden ring som byggdes i början av 19-talet. Nästa ringvägen, som i de sovjetiska dagarna används för att vara omgiven av trädgårdar, kallas Garden vägen. Den tredje ringvägen är det nyligen byggt en och absorberar trafiken från staden genom att fungera majorly som en motorväg.

Klimat
Klimat i Moskva präglas av de kalla vindar som blåser genom landet. Temperaturen varierar mellan -12 ° C och 25 ° C. De högsta temperaturerna redovisas i sommardagar i juni och juli och de lägsta temperaturerna förekommer i vinternätterna i december och januari.

Liv, kultur och människor
Kulturen i Moskva återspeglar en övergång från det gamla sovjetiska socialismen till kapitalismen som förekommer i landet. Folket föredrar att leva i en urban huvudstadsregionen stil visar några av funktionerna i de tidigare socialistiska löntagare. Trots detta har kapitalismen börjat påverka landets kultur och få mer livfullhet till det än tidigare.
Folket i Moskva är ivrig om scenkonst och detta är framgår av tillväxten av film och balett i landet under de senaste decennierna. För närvarande finns det 90-tre teatrar, 132 biografer och tjugofyra konsert-hallar i Moskva. Pjäser och filmer i första hand fokusera på strikta klassiska verk och berättelser från sovjettiden, och pop och rock filmkultur har också börjat krypa in gradvis.

Stora sevärdheter
Museer, katedraler och kyrkor har som främsta sevärdheterna i Moskva. Några av dem beskrivs nedan:
1) Den röda torget: Röda torget och Kreml utgör centrum kring vilket alla ringarna byggs. Det är definitivt en av de vackraste platserna i staden och den första en turist vill besöka i staden.
2) Kreml: Kreml är en av turisternas favorit i Ryssland. Det är en gigantisk webbplats omfattar ett antal kyrkor och vackra trädgårdar, som inspirerar varje turist att besöka dem.
3) Museer: Ryska museer är berömda över hela världen för rika historia som de har bevarat. De kännetecknas av minnen från Sovjettiden, och de omfattar huvudsakligen museet staten historia, Pusjkin museet och museet i Domkyrkan.

RSS feeds
Karta