Förbli inte ensam längre, hitta din kärlek här.
Ryska kvinnor
Ukrainska kvinnor
Vitryska kvinnor
Snabbsökning
Hitta många attraktiva personer, genom några enkla sökval.

Odessa: en plats du ska besöka om du ser fram emot att ta några semester

Staden Odessa ligger på terrasserade kullarna dominerar en liten storlek hamn vid Svarta havet i Odessa s viken och är ca 19 mi (31 km) norr om Dniester floden Bay, och cirka 275 km (443 km) i södra riktningen av staden Kiev, huvudstad i Ukraina. För närvarande Odessa täcker ett område av 163 км ². Vattnet rinnande källor tas från Dniester floden, eftersom vattnet tas ut från denna nit och sedan renas och behandlas vid en anläggning som är utanför Odessa. Eftersom det ligger i den södra delen av Ukraina är geografin i det område som omger Odessa staden huvudsakligen platt och inga stora berg eller kullar finns där i många miles. Flora i staden är den korta sorten och området är populärt för sina vackra träd som är uppradade i vägar. Odessa har varit attraktivt för turister eftersom det ligger vid Svarta havet kust. Den populära stranden Arkadia har verkligen varit en välkänd plats för avkoppling, både för lokalbefolkningen och turister. Det är en enorm sandstrand som finns i norra delen av staden. Staden har många sandstränder som erkänns som unik i respektive land.

Klimatet i denna stad är oceaniska, nära gränsen är det kontinentala och även halvtorra. Odessa klimat ansågs vara mycket fördelaktigt för den mänskliga kroppen, därför var sjuka skickades här så att de kunde återhämta sig och slappna av. Så detta hade en enorm effekt, och det fanns en hel del utveckling ses i spa-kulturen och många high-end hotell var etablerade i staden.
Staden nämns som "pärla Svarta havet", det milda klimatet, solbelysta stränder och varma vatten är visat sig vara en attraktion för ett stort antal turister.
Den bästa tiden att resa i denna stad är dessa månader, juni, juli, augusti och september när temperaturen är trevligt under dessa månader.

Kulturen i Odessa är en sällsynt blandning av jiddisch, ryska och ukrainska kulturer och på jiddisch och ryska folkloren, Odessa har spelat en viktig roll.
Staden har blivit ett kulturellt centrum för europeisk betydelse.

De största sevärdheterna i denna stad är; Odessa Opera & Ballet Theater, Resorts och sjukvård, Alexander Pushkin Museum, Museum of västra och östra konst, Laokoon, Spaso-Preobrazhenskiy katedralen Svyato-Pantelemonovskiy katedralen, The Potemkintrapporna, Odessa Opera House , Odessa State Academical Operan, Deribasovskaya Street, City Garden, Potemkin trappan Jewish Museum of Odessa, katakomber Odessa, Arcadia distriktet, Kinomuseum, Catacombs, Primorsky Boulevard, Belvedere Vorontsov palats, Philharmonic Society, Museet för västra och östra konst, Staty av Laokoon, Odessa Film Studio (Black Sea Hollywood), St.Nickolas Domkyrkan, Cannon och Duke de Richelieu monument.
Lokalbefolkningen i Odessa är mycket vänliga mot utlänningar.

RSS feeds
Karta