Förbli inte ensam längre, hitta din kärlek här.
Ryska kvinnor
Ukrainska kvinnor
Vitryska kvinnor
Snabbsökning
Hitta många attraktiva personer, genom några enkla sökval.

Ryssland - Den perfekt turistmål

Ryssland, eller formellt, Ryska federationen, är världens största statliga efter område. För att lägga till detta, omfattar detta område några av de vackraste svinstian i världen. Det kyliga vädret bidrar till upplevelsen av platsen, och snötäcket bidrar till den vackra skönhet. Den har en varierande terräng, som sträcker sig från snötäckta berg till milt varma slätter och från land låst platåer till stora öppna floder. Den stora storleken på landet innebär att det finns en stor mångfald av människor och kulturer inom landet, vilket gör turismen erfarenheterna från Ryssland desto mer eftergivande.

Kulturen är mestadels urban storstadsområde, som kan hänföras till de långa socialistiska råder i Ryssland. Effekterna av kapitalismen också observeras i den växande vitalitet och livlighet i den ryska kulturen i dessa dagar.
Ryssland har rika politisk historia (särskilt den 19 och 20-talet) och det är uppenbart en person går genom gator och städer. Minnena från sovjettiden och Stalin period kan bevittnas som monument över hela landet.
En annan egenskap som kännetecknar städerna i Ryssland är förekomsten av museer, centrum för konst (teatrar och klubbar), kyrkor och förbund. Av alla dessa skäl är det inte förvånande att Ryssland är hem till 24 UNESCO: s (FN: s organisation för utbildning, vetenskap och kultur) världsarv. Denna siffra är stort i sitt sammanhang, och sammanfattar de stora möjligheterna i Ryssland för turism.

Stora sevärdheter

Sevärdheterna har klassificerats i enlighet med städer:

Moskva
De stora sevärdheter i Moskva, huvudstaden i Ryssland, är Röda torget, Kreml och Pushkin Museum. Den Röda torget och Kreml markerar centrum av staden, och de ringformade vägarna kring detta centrum ligger också fläckar av turistattraktion.

Sankt Petersburg
Sankt Petersburg kallas ofta som hjärtat av turismen i Ryssland. Det är en hisnande vacker stad med en kall väder och en snötäcke. Stor turistattraktion i denna stad är Hermitage Museum, som är en av de största museerna i världen, och spänner över 3.000.000 stycken från hela världen. Turister som besöker staden finns också en stor attraktion på natten utsikt erbjuds av amiralitetet och broarna vid floden Neva. Under vissa delar av året, sträcker skymningen under längre tid, vilket resulterar i vackra vita nätter.

Novosibirsk
Novosibirsk är en stor attraktion i Novosibirsk Zoo, som är en av de största djurparkerna i världen, och över 700.000 människor besöker den varje år. Lenin Square, tillsammans med den livliga Lenin gatan, är andra viktiga turistattraktioner.

Jekaterinburg
Denna stad är hem till några av de mest ovanliga monument i världen som också utgör turistattraktioner. De omfattar den högsta ofullständiga byggnaden i världen, en cirkus byggnad, och en QWERTY monument.

Nizjnij Novgorod
De monument, kyrkor och museer i denna stad utgör de viktigaste turistattraktioner.

Det skulle vara lättare för dig att tro nu att Ryssland är platsen att vara på!

RSS feeds
Karta