Förbli inte ensam längre, hitta din kärlek här.
Ryska kvinnor
Ukrainska kvinnor
Vitryska kvinnor
Snabbsökning
Hitta många attraktiva personer, genom några enkla sökval.

Kiev: platsen att besöka för att njuta av en avkopplande och uppfriskande semester

Geografi
Kiev är geografiskt en del av Polesia ekologisk zon och är i grunden i samband med de europeiska blandade skogen. Men den unika landskapet i denna stad skiljer sig från den omgivande regionen.
Båda sidor av floden Dnepr är upptagna av Kiev, flyter floden i sydlig riktning, hela staden mot Svarta havet. Raviner, små åar och Woody kullar kunde ses i den gamla västra delen av denna stad. Det är den del av ett större Dnepr Upland som angränsar till den västra stranden av Dnjepr i mitten av flödet. Dessutom är staden utvidgas till östra stranden av Dnjepr. De viktigaste områdena för den vänstra stranden i Dnepr dalen sand-deponerats av artificiella medel och skyddas med dammar.

Klimat
Denna stad har fuktigt kontinentalt klimat. De varmaste månaderna betraktas som juni, juli och augusti, med medeltemperatur på 57 till 77F (13,8 till 24.8C). De kallaste månaderna betraktas som december, januari och februari, med medeltemperatur på 24 till 30F (-4,6 till 1.1C). Den högsta temperaturen var 31 juli, 1936 som registrerades som 102.9F (39.4C). Och kallaste temperaturen var den 7 och 9 februari, 1936, som registrerades som-26.0F (-32.2C). Snötäcket är normalt sett från mitten av november till slutet av mars, och frostfritt period på i genomsnitt varar 180 dagar, men det överträffade 200 dagar som registrerats under de senaste åren.

Kultur
Denna huvudstad i Ukraina var centrum av det historiska kultur östslaviska civilisationen och var en viktig krypa för Christnization för Rus '. Dess kulturella betydelse behölls genom århundradena och även i längd relativa förfall, fortsatte att stå i centrum för den grekisk-ortodoxa kristendomen med den grundläggande betydelse. Kiev Pechersk Lavra som är klostret grottorna, och Saint Sophia Cathedral ingår i de mest berömda heliga platser som lockar pilgrimer eftersom många århundraden och det är nu erkänd som en UNESCO: s världsarvslista grundläggande religiöst centrum och räknas som en stor attraktion för turister.

Viktigaste sevärdheterna
Kiev är en grön stad och har två botaniska trädgårdar och ett mycket stora och små parker. I denna huvudstad världskriget 2 Museum är belägen och visning av både inomhus-och utomhus för militärhistoria och utrustning erbjuds. Venetsianskyi som också är känd som Hidropark, är den mest utvecklade ön. På toppen av sommaren finns massor av människor lockas till stranden för sol och bad. Independence Square och Khreschatyk Street är centrum av Kiev och det blir en stor fest rum på natten under somrarna, omgiven med många restauranger, uteserveringar och klubbar. En av de bästa historiska gatorna är Andriyivskyy Descent.

Människor
Folket från Kiev är väldigt gästvänliga och de älskar och vårda historien om denna stad. De är mycket förståeligt och är mycket stolta över Kiev roll i inrättandet av den europeiska civilisationen i Östeuropa.

RSS feeds
Karta