Förbli inte ensam längre, hitta din kärlek här.
Ryska kvinnor
Ukrainska kvinnor
Vitryska kvinnor
Snabbsökning
Hitta många attraktiva personer, genom några enkla sökval.

Ukraina: ett land fyllt med spännande platser om du ser fram emot en semester


Ukraina är på den 44: e största landet. Landskapet Ukrainas består mest av platåer och bördiga slätter, och några floder som korsar av landet, är Dnepr, Dniester, Sveresky Donets, och Södra Buh de flyter i sydlig riktning mot Svarta havet och en mindre del av havet Azovska sjön.


Ukrainas viktigaste städer inkluderar:
Kiev, denna stad är huvudstad i Ukraina och är också den största i Ukraina. Det är beläget i norra centrala delen av Ukraina om en flod som heter Dnepr. Denna största staden har alla de stora kultur-, industri, utbildning och vetenskapliga centra i Östeuropa.
Charkov, även skrivet som Charkiv, den näst största staden i landet, och är administrativt centrum i provinsen, Charkov oblast och Charkovskyi Rayon också, är det bland de större städerna i respektive land. Freedom Square är ett känt landmärke i Charkov och denna stad kvadrat är den näst största i Europa.
Dnepropetrovsk, denna stad ligger i sydostlig riktning av kapitalet Kiev vid floden Dnepr. Dnepropetrovsk har ett antal teatrar och museer, som lockar turister.
Donetsk, det är en stor stad i östra delen av landet på Kalmius floden. De viktigaste sevärdheterna är asrtema gatan, Donetsk Opera och balett teater, staty av Artem, Lenin Square och Monument till John Hughes.
Odessa, är den fjärde största staden i landet Ukraina, och nämns ofta som "Lilla Paris". Odessa är den största hamnstad i detta land och en huvudsaklig hamn vid Svarta havet också. Detta är en populär destination för turister. De har sju teatrar där och den mycket populära "Odessa Opera and Ballet Theatre".

Landet har oftast ett tempererat kontinentalt klimat, men en medelhavsklimat märks i södra Krim kusten. Det finns också några distribuerad nederbörd men i oproportionerligt form. Den högsta finns i väst och öst och sydost har den lägsta.
Kristendomen har en mycket hög påverkan på tullen i Ukraina, och spelar en mycket dominerande roll i religionen i landet. Könsroller verkar vara mycket traditionella och mor-och farföräldrar spelar en viktig roll i uppfostran av barn jämfört med väst. De östra och västra grannländer påverkas också av deras kultur.
Ukraina har den 8: e position i Europa enligt antalet besökande turister. De bergskedjor Karpaterna är populära för vandring, skidåkning, jakt och fiske. De har vingårdar, där inhemska vinet produceras. De har ruiner av gamla slott, ortodoxa och katolska kyrkor, moskéer, synagogor och historiska parker. En populär destination för semester är Krim, med Svarta havet, bergen, antika ruiner och platåer. Deras mat har en fin lång historia och de erbjuder många originella rätter.
Ukrainska nationen tenderar att frodas och en oberoende stat. De har gått igenom mycket svåra tider och av den anledningen att de är överlevare. De förtjänar respekt för det. De har en välutbildad arbetskraft och är mycket rikt på mänskliga talanger.

RSS feeds
Karta